В що вірить Америка і чому це надважливо для України?

В що вірить Америка і чому це надважливо для України?

Центральний уряд виришуе …
Подивіться на Білль про права, подивіться на Конституцію США – це все про індивідуалізм.
Камала Харіс ( Камала Гарріс ) намагається стати президентом США в той час, як не приймає не тільки Конституції США, але й самих прав американців на вибір свого життя.
Про те, як Камала бреше про те, що США “поділяє сім’ї”. Те, що вона говорить про федеральні правоохоронні органи США, про те, як вона вимагає, щоб було зменшено фінансування органів правопорядку США.
У 2016 році Камала заявляла, що заборонено використовувати термін нелегальні емігранти, не можна використовувати термін екстремістські мусульманські терористи.
Вона проти вибору шкіл для дітей – але лише не для своєї доньки. Вона виступає проти прав батьків. Вона вважає, що радикальна профспілка має право нав’язувати батькам, що їм робити і що вчити.

Камала підтримує ХАМАС і забороняє відправлення закупленої Ізраїлем зброї. Вона виступає проти свободи слова, проти права адвоката. Вона у війні з Верховним Судом.
Є ще одна про що мовчки ЗМІ – її ненавидять ті, хто на неї працюють. Навіть Нью-Йорк Тамс розповідала, як вона знущалася над своїм персоналом.
Вона катастрофа для світу, ще гірша за Джо Байден вважає у своєму виступі американський політичний оглядач Марк Левін.

(00:03) Основні американські цінності: індивідуальна свобода, права власності та невід’ємні права, даровані Богом. (00:40) Принципи Камали Гарріс справедливість та рівність? (01:18) Гарріс пояснює свою ідеологію “справедливості”, яка прагне до однакових результатів для всіх. “Не важливо скільки зусиль ти витрачуєш – винагорода буде одинакова” – принцип марксизму (02:36) Ідея “всі мають опинитися в одному місці”. (03:58) Гарріс відходить від основних принципів американської свободи та індивідуалізму? (05:18) Гарріс порівнює ICE (Імміграційну та митну поліцію) з Ку-клукс-кланом. (07:32) Обговорення можливості скасування ICE та критика розділення сімей на кордоні. (09:37) Підтримка Гарріс руху за скорочення фінансування поліції. (10:24) Гаріс хоче заборони використання певних термінів, таких як “радикальний ісламський тероризм” та “нелегальні іммігранти”. (11:07) Перелік суперечливих позицій Гарріс, включаючи відкриті кордони та безкоштовну охорону здоров’я для нелегальних іммігрантів. (12:36) Гарріс щодо абортів, вибору шкіл та прав батьків. (13:44) Ставлення Гарріс до Ізраїлю та її підтримки про-палестинських груп. (14:59)Утримання зброї від Ізраїлю адміністрацією Байдена-Гарріс. (15:32) Звинувачення Гарріс у протистоянні з Верховним судом та підриві розподілу влади. (16:05) Неповторний Управлінськиий стиль Гарріс . (17:13) Підсумок діяльності Гарріс як віце-президента та її політичних позицій. Mark Levin: These are Kamala Harris’ radical positions    • Mark Levin: These are Kamala Harris’ …  

Переклад українською Diaspora UA

American – Ukrainian News – USA and Ukraine immigration
on Ukraine.BigNY.com


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *