Чи можна змусити мене зробити щеплення з метою імміграції?

Чи можна змусити мене зробити щеплення з метою імміграції?

U.S.CIS:

Чи можна змусити мене зробити щеплення з метою імміграції?

A. Якщо ви відмовляєтесь отримати вакцини, необхідні для цілей імміграції, як це передбачено імміграційним законодавством Сполучених Штатів, вашу заявку на отримання статусу легального постійного жителя може бути відхилено.

Що станеться, якщо я відмовлюся отримати одну або всі необхідні вакцини?

A. Повідомте цивільного хірурга, якщо ви не бажаєте отримати необхідні вакцини або конкретну вакцину. Ви також повинні повідомити цивільному хірургу причину, чому ви не бажаєте отримати вакцину(и). У цьому випадку ви можете відмовитися від прав, але лише за таких обставин:

Ви проти будь-яких щеплень у будь-якій формі – відмова не може бути надана, якщо ви заперечуєте лише проти конкретних щеплень;

Ваше заперечення має ґрунтуватися на релігійних або моральних переконаннях; і

Релігійні чи моральні переконання мають бути щирими.

https://www.uscis.gov/…/des…/vaccination-requirements….

Форма, яка використовується для подання заявки на відмову, залежить від категорії коригування, за якою ви бажаєте отримати статус легального постійного проживання. Наприклад, біженці та особи, які шукають притулку, які бажають змінити свій статус, повинні подати форму I-602 «Заява біженця про відмову від підстав для виключення». Особи, які бажають змінити статус на основі схваленої форми I-130, петиція щодо родича-іноземця, або форма I-140, петиція іммігранта для працівника-іноземця, повинні подати форму I-601, заява про відмову від підстав неприйняття.

Bohdanna Pochoday-Stelmach


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *