DIASPORA UA. Індустрія Викрадення Майбутнього України Та США

DIASPORA UA. Індустрія Викрадення Майбутнього України Та США

Сповідь батьків про те, як вони втратили дитину в США.

У цьому відео Diaspora UA розповідає про надзвичайну і тривожну історію української іммігрантської сім’ї в США.

Відео детально показує приховані проблеми, з якими зіштовхнулися діти цієї сім’ї в американських школах. Родина ділиться своїм досвідом і розповідає, як вони впоралися з непередбачуваними викликами, зокрема, як вони справлялися з трансформацією дітей без попередження батьків.

Відео висвітлює візити до медичних клінік та центрів для травмованих дітей, показує, як лікарі і спеціалісти допомагали дитині адаптуватися. Розглядається ситуація в традиційній школі, де дитина виявила свою ідентифікацію ЛГБТ, отримала підтримку в клубі та знайшла нових друзів.

Також показані проблеми з мовленням та іменем дитини, а також контроль над сімейним життям. Відео містить інформацію про те, як поліція та агент CPS не контактували з родиною після прибуття, і обговорює закон Каліфорнії, що зобов’язує показати дитину до суду протягом 72 годин.

Video Diapora UA

Джерела: 🔴 Tаблиця з посиланнями на джерела: https://app.milanote.com/1SNnrw1Ue1js… 🔴Камала Гарріс у разі обрання розраховує розширити план Байдена щодо зміни статі дітей Kamala Harris expected to expand Biden’s child gender transition agenda if elected https://www.coloradopolitics.com/kama… 🔴Новий закон Каліфорнії забороняє школам повідомляти батькам, що їхня дитина трансгендер New California Law Prohibits Schools from Telling Parents Their Child Is Trans https://www.nationalreview.com/corner… 🔴Harris Walz 2024 Kamala Harris Tim Walz Waltz For President Rainbow Yard Sign Outdoor Lawn https://www.amazon.com/Rainbow-Kamala… 🔴Каліфорнія забороняє правила, які вимагають від шкіл повідомляти батьків про зміну займенників дитини California bans rules requiring schools to notify parents of child’s pronoun change https://www.cbsnews.com/sacramento/ne… 🔴 Ілон Маск про те, що його син “мертвий” Elon Musk says ‘woke mind virus’ killed his son Xavier | WION Original    • Elon Musk says ‘woke mind virus’ kill…   🔴 Батьки, які не підтверджують гендерну ідентичність своїх дітей, є «жорстокими в поводженні з дітьми»: каліфорнійський законопроект Parents not affirming their children’s gender identity is ‘child abuse’: Californian bill    • Parents not affirming their children’…   🔴Parents could face first degree child abuse under proposed bill about gender-affirming care    • Parents could face first degree child…   🔴 “Non-Affirming” Parents vs. the State of Montana | Guest: Todd & Krista Kolstad | Ep 944    • “Non-Affirming” Parents vs. the State…   🔴 Батьки обурені після того, як вихователька в дитячому садку розповідала дітям про гендерну ідентичність Parents outraged after kindergarten teacher discusses gender identity    • Parents outraged after kindergarten t…   Join this channel to get access to perks:    / @diaspora_ua  

American – Ukrainian News – USA and Ukraine immigration
on Ukraine.BigNY.com


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *